Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "Acuma pot să spun că strănut ca porcul!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Acuma pot să spun că strănut ca porcul!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Acuma pot să spun că strănut ca porcul!" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
29 Apr 2009   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea a fost foarte nemulţumit miercuri seară că, din cauza unei ediţii speciale a ştirilor Antena 3, în care se anunţa că OMS a ridicat nivelul de alertă în cazul gripei porcine, emisiunea sa a fost amânată. În aceste condiţii, el urmează să doarmă numai câteva ore, cu toate că a doua zi pleacă în vacanţă.

Badea spune că nu prea îl interesează gripa porcină şi că singurul lucru cu adevărat important pentru el este să plece în vacanţă.

?Mă doare în cot de gripa porcină. Oricum o să mor. Şi aşa sunt alergic. Acuma pot să spun că strănut ca porcul! Eu cred că Universul complotează împotriva mea. M-am săturat de viaţa mea, aduceţi porcul să o terminăm?





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close