Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "Poliţia Română, siguranţă şi încredere! Parcă nu trebuia să ne batem ca mafioţii" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Poliţia Română, siguranţă şi încredere! Parcă nu trebuia să ne batem ca mafioţii" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Poliţia Română, siguranţă şi încredere! Parcă nu trebuia să ne batem ca mafioţii" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
27 Apr 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


?Sunt fericit! Am primit în sfârşit citaţie. Acum am şi citaţie şi mandat de aducere la procesul de mâine. Trebuie să recunoaşteţi că este un pas înainte pentru justiţia din România? a spus Mircea Badea, în deschiderea emisiunii de luni seară.
Cu toate acestea el a recunoscut că justiţia română mai are mult de lucrat. În primul rând, cei care ar trebui să împartă ordinea sunt...adesea, chiar ei, mafioţi. Despre poliţiştii care se comportă ca nişte mafioţi s-a tot vorbit de la apariţia scandalului de la Mall. La mai bine de douî luni de la eveniment au apărut imagini în care Preda este bătut, cu ajutorul unor poliţişti.

?Când toată lumea întreba unde sunt imaginile de la camerele de supraveghere, Ciocan zicea nu ştiu, că a fost week end, mall-ul a fost închis, nu avem softul de decodare, nu avem inelul lui Arrabella. Acum când au apărut imaginile la televizor au zis că ?Da, da! Acum poate să continue ancheta!?

?Din moment ce omul rău a fost oprit, încătuşat, ce mai fac oamenii legii? Ce scrie pe maşinile lor? ?Siguranţă şi încredere?. Parcă nu trebuia să ne batem ca mafioţii? spune Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close