Antena 3 CNN Actualitate MAE: Un cetăţean român se află internat în stare critică în urma incidentului de la Bellingham

MAE: Un cetăţean român se află internat în stare critică în urma incidentului de la Bellingham

MAE: Un cetăţean român se află internat în stare critică în urma incidentului de la Bellingham
Sursa foto: Foto: twitter.com
de S.T.    |    26 Feb 2017   •   22:11

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că o persoană de cetăţenie română este internată, în stare critică, la spitalul King's College London, în urma incidentului produs duminică în Bellingham, Londra.

"Potrivit informaţiilor oficiale transmise, până în prezent, de autorităţile locale britanice, o persoană de cetăţenie română a fost implicată în accident. Aceasta este internată, în stare critică, la spitalul King's College London", se arată într-o precizare a MAE transmisă, duminică, AGERPRES.

Potrivit MAE, un reprezentant al misiunii diplomatice s-a deplasat la spitalul la care au fost internate victimele incidentului, pentru a oferi asistenţă cetăţeanului român rănit, precum şi pentru a verifica dacă şi alţi români au fost implicaţi în accident.

Totodată, Ministerul de Externe mai informează că reprezentanţii misiunii diplomatice române au efectuat demersuri pentru notificarea familiei cetăţeanului român.

"Misiunea diplomatică rămâne în legatură cu autorităţile locale şi cu unitatea medicală în care au fost internaţi răniţii, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de necesităţi", mai precizează MAE.

Un bărbat a fost arestat duminică dimineaţa, fiind bănuit de şofat periculos şi în stare de ebrietate, după ce a rănit cinci persoane în sud-estul Londrei, a anunţat poliţia, potrivit DPA.

Poliţia metropolitană a transmis că maşina condusă de bărbat a lovit mai mulţi trecători înainte de a se izbi de un zid în zona Bellingham.

Patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 25 şi 46 de ani, au primit îngrijiri medicale ca urmare a rănilor suferite. Trei persoane sunt în stare critică. Şoferul a fost tratat pentru o rană la cap, a anunţat poliţia.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close