Antena 3 CNN Actualitate Maestrul evadarilor, Ioan Ursuţ, a fost transferat în Bucureşti (VIDEO)

Maestrul evadarilor, Ioan Ursuţ, a fost transferat în Bucureşti (VIDEO)

Maestrul evadarilor, Ioan Ursuţ, a fost transferat în Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: Ioan ursut
05 Feb 2010   •   20:54

Ioan Ursuţ, românul care a evadat din fiecare închisoare în care a fost încarcerat, a fost adus în cel mai sigur arest din ţară - Direcţia Cercetări penale din Capitală. Totul s-a desfăşurat în mare secret şi sub o pază strictă, formată din cei mai buni mascaţi din poliţie.

Ora plecării din arestul Baia Mare a fost secretă, deoarece este vorba despre doi infractori deosebit de periculoşi: Ioan Ursuţ şi italianul Massimo Lodo. În dubele de poliţie nimeni nu a avut voie să interacţioneze cu cei doi. Aceştia au ajuns la sediul Direcţiei Cercetări Penale din Bucureşti, de unde vor fi transportaţi direct în arest.

În astfel de cazuri, una din măsurile excepţionale care se impun este dublarea pazei. Cei care au trecut prin astfel de situaţii povestesc că, de obicei, celulele se află la subsol, iar geamurile au un număr dublu de gratii.

Măsurile sunt impuse de antecedentele penale pe care le are Ursuţ: patru evadări, trei din închisorile din Suedia şi una din Italia. Celulele de la Cercetări Penale au fost alegerea cea mai bună. În cele peste trei decenii de funcţionare nimeni nu a reuşit să iasă din beciurile Direcţiei. Nici chiar temutul Passaris.



Observator

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close