Antena 3 CNN Actualitate Mălina Olinescu a avut o moarte violentă. Alcool şi antidepresive, găsite în casa artistei

Mălina Olinescu a avut o moarte violentă. Alcool şi antidepresive, găsite în casa artistei

Mălina Olinescu a avut o moarte violentă. Alcool şi antidepresive, găsite în casa artistei
Sursa foto: Foto: myspace.com
12 Dec 2011   •   20:26

După o viaţă discretă, cântăreaţa Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru şi-a încheiat dramatic socotelile cu viaţa. Avea numai 37 de ani. Nu părea să ducă lipsă de nimic, dar a ales să se arunce în gol de la etajul 6.

N-a lăsat nicio explicaţie, niciun bilet de adio. Prietenii cred că Mălina suferea din dragoste.

Medicii au găsit-o pe Mălina întinsă pe asfalt, fără suflare, îmbrăcată în hainele de casă, la o oră după miezul nopţii. Un telefon la 112 a anunţat că o persoană s-a prăbuşit de la etajul 6 al blocului din zona Gării de Nord.

În apartamentul ei, criminaliştii au căutat un răspuns. În spatele uşii închise pe interior, au găsit cutii cu medicamente antidepresive, sticle de alcool desfăcute şi papucii Mălinei, pe balcon. Nici urmă de bilet de adio.

Moartea artistei a fost violentă. "Vorbim despre fractură craniană, fracturi de membre, de bazin şi rupturi de organe interne" a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

 


În urmă cu trei ani, Mălina a trecut printr-un divorţ dureros de Dan Stesco, clăparul trupei Compact. Părea să-şi fi regăsit liniştea alături de Sebi, dar nici de data aceasta nu a avut noroc.

Trupul neînsufleţit al Mălinei Olinescu va fi ridicat marţi de familie de la Institutul de Medicină Legală. Cel mai probabil, fanii şi prietenii îi vor putea aduce un ultim omagiu la capela Sfânta Vineri.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close