Antena 3 CNN Actualitate Alina, o mamă din Cluj îl caută disperată pe salvatorul fetiței sale pentru a-i mulțumi că a ajutat-o să ajungă la spital

Alina, o mamă din Cluj îl caută disperată pe salvatorul fetiței sale pentru a-i mulțumi că a ajutat-o să ajungă la spital

O mamă din Cluj încearcă să dea de șoferul care a ajutat-o să îi ducă fetița la spital, pentru că salvarea întârzia.

Alina, o mamă din Cluj îl caută disperată pe salvatorul fetiței sale pentru a-i mulțumi că a ajutat-o să ajungă la spital
Sursa foto: John Moore/Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2022   •   11:57

Femeia povestește că din disperarea cu care își dorea să ajungă cât mai repede la spital, a sărit în fața unei mașini condusă de un necunoscut. 

Alina nu a reușit să rețină numărul de înmatriculare al mașinii, dar știe că salvatorul fetiței sale este un bărbat din Turda căruia a ales să-i mulțumească public, informează stiridecluj.ro.

”Dragă necunoscutule, îți mulțumesc frumos pentru tot. Am sărit efectiv în fața mașinii tale. Cu riscul să mă calci, ai oprit și te-am rugat să-mi duci fetița la spital.

Salvarea în această țară ajunge după o oră de când noi eram deja la urgențe în Cluj. Îți mulțumesc frumos pentru gestul tău. Nu ne-ai refuzat. Ai încercat să vezi cum conduci mai repede și cu grijă pentru fetița mea.

Nu ți-am văzut nici fața. Numărul mașinii tale nu-l mai știu, dar aici îți mulțumesc frumos înc-o dată pentru omenia cu care ai dus o fetiță bolnavă la spital.

Știu că ești din Turda. Acolo ai vrut sa ajungi...

Dacă citești acest mesaj, să știi ca noi îți mulțumim frumos pentru tot! Cu drag și respect, Alina!”.

×
Subiecte în articol: Cluj spital
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close