Antena 3 CNN Actualitate Mama de 240 de kilograme vrea să slăbească (VIDEO)

Mama de 240 de kilograme vrea să slăbească (VIDEO)

Mama de 240 de kilograme vrea să slăbească (VIDEO)
26 Feb 2010   •   23:37

Mama de 240 de kilograme şi fetiţa ei au fost transferate la spitalul din Craiova. După ce a trecut cu bine peste cel mai mare hop al vieţii sale, cea mai grasă mamă din România vrea acum să ajungă la o greutate normală.

Mai întâi în faţa spitalul Universitar a poposit o ambulanţă 4x4. A fost urmată de o maşină de pompieri. Ceva mai târziu, proaspăta mămică, împreună cu fetiţa, au apărut pe o targă. A fost o adevărată provocare pentru armata de oameni care au ajutat-o pe Victoria să coboare de pe targă.



Victoria Lăcătuş a ieşit după aproape două săptămâni din spitalul Universitar. Dar va mai sta câteva zile internată la Craiova. Va trebui să rămână sub supravegherea medicului din comună pentru că va avea ne voie de un tratament preventiv pentru o lungă durată, circa două luni de zile



Dar prioritatea este o greutate normală. Pe termen lung este foarte important să reuşească să piardă din greutate în urma dietei care va dura ani de zile. Victoria Lăcătuşu este cea mai grasă mamă din România. Deşi medicii de la Spitalul Univeritar au avut mari emoţii la naştere, femeia a reuşit să aducă pe lume o feţiţă sănătoasă, pe Anişoara.

Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close