Antena 3 CNN Actualitate „Mama e plecată din ţară, tata e un beţiv. Vreau să mor”. Declaraţia şocantă a unui tânăr român care vrea să joace Balena Albastră

„Mama e plecată din ţară, tata e un beţiv. Vreau să mor”. Declaraţia şocantă a unui tânăr român care vrea să joace Balena Albastră

„Mama e plecată din ţară, tata e un beţiv. Vreau să mor”. Declaraţia şocantă a unui tânăr român care vrea să joace Balena Albastră
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Mar 2017   •   00:24

Jocul Balena Albastră s-a răspândit rapid în ţări est-europene, după apariţia lui în Rusia, iar acum sute de adolescenţi din România sunt implicaţi în acest joc sinistru, care a provocat zeci de morţi printre tinerii din spaţiul ex-sovietic, scrie adevarul.ro.

Un jurnalist al publicaţiei citate susţine că a pătruns, sub acoperire, în reţeaua de pe site-ul rusesc VKontakte pentru a înţelege fenomenul Balena Albastră.

El susţine că a intrat în contact cu mai mulţi tineri din România, care joacă sau şi-au manifestat intenţia de a juca Balena Albastră.

Paul P., un băiat de 18 ani dintr-o localitate din nordul ţării, a spus că vrea să intre în joc pentru că nu mai are nimic de pierdut. „Mama este în Italia de 15 ani, tatăl este un beţivan, deci nu am nimic de pierdut”, a mărturisit tânărul.

Paul lucrează într-o benzinărie şi tot acolo locuieşte în lipsa unei situaţii decente acasă. Vrea să intre în jocul „Balena Albastră“, dar n-a găsit o călăuză. Şi-a pus pe profil chiar o fotografie din care reiese că a îndeplinit prima sarcină şi şi-a notat pe mână f57 (un alt nume simbolic al jocului), sperând că va fi contactat de un ghid al morţii.   

 

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close