Antena 3 CNN Actualitate Mamaia. Bogaţii României şi-au etalat maşinile cu mulţi cai putere şi femeile frumoase (VIDEO)

Mamaia. Bogaţii României şi-au etalat maşinile cu mulţi cai putere şi femeile frumoase (VIDEO)

Mamaia. Bogaţii României şi-au etalat maşinile cu mulţi cai putere şi femeile frumoase (VIDEO)
02 Mai 2009   •   20:47

Se poartă maşinile cu mii de centimetrii cubi, femeile mult mai înalte, bijuterii ostentativ scoase la vedere, şi multe silicoane. Bogaţii României şi-au etalat vineri seară, la Mamaia, potenţa financiară, pe un frig, pe care n-ai fi scos nici un câine, din casă.

La ora 23.00, în centrul staţiunii Mamaia, nu aveai loc să arunci un ac. Cozile de maşini depăşeau câţiva kilometri. Nimeni nu se grăbea însă, pentru că toţi au ceva de arătat. Mai întâi maşinile impecabile, apoi, femeile, tinere, frumoase, care mai de care mai puţin îmbrăcate şi mai dornice de a-şi etala ultimele achiziţii vestimentare.

Lipsa parcarilor i-a determinat pe unii să dea turul staţiunii de mai multe ori, până au găsit un loc în care să-şi lase bolidul în siguranţă. Pentru cei cu dare de mână, stresul unui loc de parcare e rezolvat cu promptitudine de valeţii de ocazie. E un efort financiar minim, care asigură clar un confort termic însoţitoarelor.

Sunt doar 10 grade peste 0. Iar cozile formate deja la intrarea în cluburi, i-au făcut pe doritorii de distractie să stea câteva minute în frig.

Efortul de a sta la coadă merită. Celelalte femei au timp să-ţi admire poşeta, cerceii, ceasul de firmă iar bărbaţii să fie invidioşi pe noua ta achiziţie. Anul aceasta este evident că se poartă femeile mult mai înalte. Pentru cele venite singure la distractie, aşteptatul e o ocazie bună nu doar de a fi admirată dar şi de a-ţi face prieteni noi. Au fost şi unii atenţi la previzunile meteo şi n-au stat afară. Au dat un ban în plus şi-au mers în faţă.

Spre dimineaţă, atmosfera pe străzi s-a relaxat. Parcările din jurul locurilor de distracţie s-au transformat în adevarate show-room-uri auto. Aglomeraţia s-a mutat în club unde e atât de multă lume că toaletele nu se mai văd. O afacere profitabilă pentru patroni. Un calcul simplu arată că, pentru un singur club, încasările, doar din vanzarea biletelor, s-au ridicat la aproape jumatate de milion de lei.


Observator

×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close