Antena 3 CNN Actualitate Manevrele din spatele fundației lui Ponta

Manevrele din spatele fundației lui Ponta

Manevrele din spatele fundației lui Ponta
Sursa foto: foto: gov.ro
21 Ian 2016   •   21:18

Judecătoria Sectorului 5 a admis astăzi cererea de înregistrare ca persoană juridică a Asociaţiei "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", al cărei preşedinte este fostul prim-ministru Victor Ponta.

Codrin Ștefănescu (PSD) a explicat, în ediția de joi seară a emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, că prin intermediul acestei fundații Victor Ponta vrea să promoveze interesele României în străinătate, să țină conferințe și să convingă oameni de afaceri și fonduri să vină să investească în zona Mării Negre.

''Proiectul sună fantastic, ideea este nemaipomenită și nu putem decât să îmbrățișăm astfel de idei - mult succes. Acolo sunt numai foști miniștri, oameni care au experiență guvernamentală'' a spus liderul PSD.

Codrin Ștefănescu a dezvăluit că, după ce au existat discuții cu Liviu Dragnea, Victor Ponta ar putea să ia parte și la viitoarele ședințe ale BPN.

La rândul său, deputatul PNL Vlad Nistor a spus că toți foștii demnitari își folosesc expertiza dobândită în astfel de acțiuni pe care le vizeză și fostul premier Victor Ponta.

''Mai toți foștii prim-miniștrii, foștii președinți, exact așa procedează, își folosesc experiența dobândită mai ales internațional, și nu local, zonal, intern, pentru a promova țara căreia îi aparțin, pentru a-și promova propria persoană. Deci nu e nimic anormal'', spune Nistor.


×
Subiecte în articol: Subiectiv Victor Ponta fundatie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close