Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru preşedinte: “Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul Morţii!”

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru preşedinte: “Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul Morţii!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat dur, marți, după ce președintele Klaus Iohannis a precizat că PSD este vinovatul moral pentru incendiul de la ATI COVID Piatra Neamț, în urma căruia au murit arse 10 persoane.

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru preşedinte: “Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul Morţii!”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    17 Noi 2020   •   20:00

Klaus Iohannis a afirmat, marți, în cadrul unei conferinţe de presă, că sistemul sanitar din România trebuie regândit din temelii, deoarece este măcinat de subfinanțare, de lipsă de modernizare, corupție endemică și incompetență și neimplicare.

Șeful statului a mai precizat că, pe lângă cei care au greșit din punct de vedere tehnic, și care vor fi indicați de ancheta aflată în curs, există și vinovați moral.

"Dar, să nu ne limităm la a-i identifica pe cei care au greșit tehnic, punctual. Pentru că problema este mai gravă de atât. Există și un vinovat moral, cel care a blocat Guvernul lună de lună în Parlament și a cerut oamenilor să nu respecte regulile în pandemie, cu efecte  dramatice asupra sănătății cetățenilor noștri.

Klaus Iohannis: "Baronii roșii au schimbat directorii de spital de capul lor"

În același spirit al blocării eforturilor de stopare a pandemiei, autoritățile locale pesediste, este un adevăr pe care trebuie să îl spunem, au aplicat după ureche măsurile de la centru în spirit electoral. La Piatra Neamț, baronii roșii au schimbat directorii de spital de capul lor, refuzând să colaboreze cu DSP sau cu specialiștii Ministerului Sănătății", a spus Klaus Iohannis.

În replică, liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat dur într-o postare pe Facebook.

“Iohannis, te cațeri pe cadavre fără rușine pentru a ține la putere guvernul MORȚII! Ești un politruc de cea mai joasă speță! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!

Realitatea e simplă:

TU ești de 6 ani președintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut... nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În școlile închise??!

Dai vina fără rușine pe autoritățile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roșii, carantinate, sunt preponderent în județele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?!

Acolo au murit și mor oameni pentru că autoritățile tremura de frica ”șefului” de la Cotroceni! Nu ți-e rușine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eșec, Iohannis!

Cine a pus Iohannis toți cioclii, coafezele și chelnerii cu școala vieții la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU", a mai precizat Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Marcel Ciolacu: "Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde!"

"Au murit oameni, Iohannis, în așteptarea unui pat la ATI în timp ce tu și guvernul tău de incompetenți mințiți în fiecare zi că măriți capacitatea! Fals! Tot autoritățile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-ați dat un LEU, în schimb îi arătați, cu nesimțire, cu degetul!

Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Ești de 6 ani președintele României și n-ai făcut nimic", a conchis liderul PSD Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close