Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, mesaj după conferinţa de presă susţinută de Preşedinte: “Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea”

Marcel Ciolacu, mesaj după conferinţa de presă susţinută de Preşedinte: “Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea”

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, luni, o conferinţă de presă referitoare la situaţia actuală a României în plină criză sanitară, după ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori, în Capitală. În replică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa lui Iohannis despre care a spus că îl interesează doar puterea.

Marcel Ciolacu, mesaj după conferinţa de presă susţinută de Preşedinte: “Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    19 Oct 2020   •   21:10

“Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm.”, aşa îşi începe preşedintele PSD, postarea de pe Facebook.

Marcel Ciolacu îi reproşează preşedintelui Iohannis că se luptă cu Opoziţia şi caută vinovaţi pentru că autorităţile au pierdut controlul în lupta cu pandemia, iar rata infectărilor cu coronavirus a crescut foarte mult în ultima perioadă

“Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor.“, spune Marcel Ciolacu pe Facebook.

În Capitală, autorităţile au decis să introducă restricţii drastice, după ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori.

De asemenea, potrivit ultimelor date, rata de infectare în municipiul Cluj-Napoca este de 3,02 infectări la o mia de locuitori. Pe județ, rata de infectare este de 2,32 la mia de locuitori.

“Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea.Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL.”, mai spune Marcel Ciolacu, în postarea de pe Facebook.

 “Cu ce preț însă?”, se întreabă preşedintele PSD la finalul mesajului pe reţeaua de socializare.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close