Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: “Iohannis a încălcat Constituția! Și legea! Și bunul-simț”

Marcel Ciolacu: “Iohannis a încălcat Constituția! Și legea! Și bunul-simț”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare prin care îl acuză pe Klaus Iohannis că a încălcat Constituţia, legea şi bunul simţ.

Marcel Ciolacu: “Iohannis a încălcat Constituția! Și legea! Și bunul-simț”
de Claudia Popovici    |    25 Noi 2020   •   17:15

Social democraţii consideră declaraţiile de presă din ultima vreme ale preşedintelui Klaus Iohannis ca fiind un derapaj antidemocratic.

Mai mult, PSD a depus o plângere la CNA în care a solicitat o decizie de îndrumare către radiodifuzori prin care intervențiile președintelui Iohannis la organismele de radiodifuziune din timpul campaniei electorale să fie calculate corespunzător în cadrul timpului de emisie acordat Partidului Național Liberal.

“Când ești POLITRUC, și nu președinte, trebuie să fii tratat ca atare. Prin urmare, astăzi am depus plângere la CNA prin care am solicitat ca Iohannis să vorbească pe spațiul electoral al PNL”, a spus liderul PSD în postarea de pe Facebook.

Demersul social-democraţilor vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a avut mai multe declaraţii şi conferinţe de presă în care a atacat PSD şi a solicitat voturi pentru PNL

“Mesajele președintelui nu prezintă activități ale instituției prezidențiale, ci propagandă electorală de la cea mai înaltă tribună a statului român în favoarea PNL.

Iohannis a încălcat Constituția! Și legea! Și bunul-simț! E timpul să mai și plătească. Inclusiv pe 6 decembrie, la vot”, a mai spus Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Citeşte şi: PSD a depus plângere la CNA împotriva lui Iohannis

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close