x close

Marcel Ciolacu: Ziua NATO în România, pe care o marcăm astăzi, este o bună ocazie să ne reafirmăm acest statut

05 Apr 2020   •   11:46
Marcel Ciolacu: Ziua NATO în România, pe care o marcăm astăzi, este o bună ocazie să ne reafirmăm acest statut Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că ziua NATO în România, pe care o marcăm azi, " este o bună ocazie să ne reafirmăm acest statut și să continuăm să sprijim demersurile Alianței pentru realizarea securității noastre comune".

"Într-un moment greu prin care trece toată planeta, cred că trebuie să ne reamintim lucrurile care ne unesc și valorile pe care le împărtășim. Alianța Nord-Atlantică este unul dintre simbolurile acestei legături puternice și mă bucur că România a reușit să devină unul dintre membrii puternici ai comunității transatlantice, contribuind din plin la securitatea și prosperitatea sa.

Apartenența la NATO și statutul nostru de membru al UE sunt pilonii principali ai politicii externe a țării noastre, o viziune constantă și împărtășită de tot spectrul politic din România.

Ziua NATO în România pe care o marcăm astăzi este o bună ocazie să ne reafirmăm acest statut și să continuăm să sprijim demersurile Alianței pentru realizarea securității noastre comune", a scris Ciolacu pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:

Marcel Ciolacu NATO Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati