Antena 3 Actualitate Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea: „Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De azi avem alt PSD, unul preocupat de problemele reale ale românilor”

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea: „Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De azi avem alt PSD, unul preocupat de problemele reale ale românilor”

28 Mai 2019   •   14:14
Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea: „Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De azi avem alt PSD, unul preocupat de problemele reale ale românilor”

Update. „Am recepționat mesajul cetățenilor României, am recepționat mesajul cât se poate de clar al Diasporei, față de care PSD a greșit. Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De astăzi avem alt PSD. Avem un PSD preocupat de problemele reale ale românilor. Discuția pe justiție în PSD a încetat”, a declarat Oprișan. 

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a declarat că PSD nu ar trebui să plece de la guvernare și că abia în 2020, când vor fi alegerile parlamentare, ar putea exista altă situație. 

„Să înțelegem foarte clar, au fost alegeri europarlamentare în România și populația țării a decis 20 și ceva la sută PNL, 20 și ceva la sută PSD, aproape 20% USR. Deci situația e împărțită, asta e viața în democrație. Dar mandatul primit de PSD în decembrie 2016 ține patru ani, indiferent de alegerile europarlamentare sau prezidențiale. Când vor fi alegeri parlamentare în 2020, atunci vom avea altă situație”. 

„Alegeri anticipate este exlus pentru că, după mecanismul constituțional românesc, e aproape imposibilă declanșarea unei asemenea acțiuni”. 

Marian Oprișan a spus că în locul lui Liviu Dragnea ar trebui să fie „cel mai bun coleg dintre noi”. 

Cât despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, Maria Oprișan a spus că nu se poate discuta despre acest lucru acum. 

„Știți cum e, politicienii au o carieră și au un parcurs. Nu putem discuta despre alegerile prezidențiale în acest moment”. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close