Antena 3 CNN Actualitate Marius Lăcătuş a fost externat

Marius Lăcătuş a fost externat

Marius Lăcătuş a fost externat
25 Noi 2008   •   08:44

Marius Lăcătuş a fost externat marţi dimineaţă de la Spitalul Militar. Potrivit generalului Ioan Sârbu, Marius Lăcătuş a fost internat la Spitalul de Urgenţă Militar Central ?Carol Davila" din Bucureşti pentru tulburări digestive, nefiind vorba de probleme cardiace, aşa cum s-a vehiculat. Diagnosticul iniţial a fost angină pectorală, însă fosta glorie a fotbalului românesc suferă de gastrită provocată de stres.
Marius Lăcătuş a venit la Spitalul Militar acuzând dureri puternice în piept, fiind internat pentru investigaţii medicale. În urma investigaţiilor, medicii au stabilit că nu are probleme cardiace, durerile în zona pieptului fiind cauzate de tulburări digestive. Medicul Cristian Gabriel, şeful secţiei Cardiologie, a declarat pentru Antena 3 că ?s-au efectuat toate investigaţiile şi se infirmă orice afecţiune cardiacă.?
Apropiaţii săi bănuiesc că problemele de sănătate au apărut pe fondul stresului la care a fost supus în ultimele luni. Lăcătuş a demisionat de la Steaua în 22 octombrie, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus internat spital analize
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close