Antena 3 Actualitate Un alt martor a filmat momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești: "Mama! L-a înjunghiat. Gata! S-a zis cu el"

Un alt martor a filmat momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești: "Mama! L-a înjunghiat. Gata! S-a zis cu el"

de Mia Lungu    |    02 Mar 2021   •   16:40
Un alt martor a filmat momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești: "Mama! L-a înjunghiat. Gata! S-a zis cu el"

Pe înregistrare se aud și împușcăturile din apartamentul bărbatului. Apoi în imagini apare un echipaj medical de la Salvare care scoate una dintre victime din blocul în care s-au petrecut cumplitele crime.

"A intrat pază cu arme, cu de toate, cu scuturi. Mama! Au spart ușa! Mama! L-a înjunghiat. Gata! S-a zis cu el. L-a înjunghiat.", spune pe filmare martorul care a filmat întreagă scenă.

Cu toate că poliţia credea că individul nu va trece la fapte, vecinii care i-au auzit ameninţările s-au îngrozit. Criminalul din Oneşti urla la poliştii din faţa blocului că îşi va tăia victimele cu un cuţit pe care-l flutura în aer, susține o vecină.

"Am văzut că agită un cuțit mare. Erau doi, săracii, cu masca pe figură, stăteau pe balcon. 

Stătea cu mâna la spate. Proprietarul agita un cuțit și vorbea foarte urat cu cei de jos. Un cuțit de bucătărie din ăla mare. Și spunea "dacă intrați, îl vedeți pe asta? îl tăi".

Atâta s-au rugat de el: "hai, lasă, pleacă, lasă-i pe ei". Nicicum n-a vrut.

În momentull în care l-a auzit țipând, atunci au intrat mascații. Cred că dacă intrau mai repede mai rău făcea. Sau tot la fel. Eu cred că el avea de gând să facă chestia asta S-a chinuit o asistentă. Fiole și medicament a adus că să-l salveze pe om. Să-l resusciteze.", a povestit o vecină a lui Gheorghe Moroșan.

Ce descoperiseră electricienii care au fost uciși la Onești în apartament

Cei doi electricieni care și-au pierdut viața ieri, la Onești, au fost trimiși să repare ceea ce ar fi vandalizat foștii proprietari, spune un reprezentant al companiei la care a fost angajată soția criminalului.

Chimcomplex nu a mai avut legatură cu familia criminalului de 12 ani, de când compania a câștigat în instanță apartamentul lor, pe care îl pusesera gaj.

”Băieții erau electricieni și s-au dus să repare, să vadă cum este sistemul electric, și să îl repare. Noi, când l-am preluat, era complet vandalizat. Nu avea ferestre, nu avea uși, era totul distrus. 

Antena 3 a prezentat informaţii în exclusivitate din ancheta de la Oneşti

Astfel, primul apel la 112 a venit la 11:57:58 şi a fost făcut chiar de catre criminal. Acesta a anunţat că are ostatici doi muncitori, iar primul echipaj a ajuns in opt minute. După alte zece minute ajung alte echipaje, iar în jurul orei 13:00 sunt chemate trupele speciale.

Primele negocieri sunt purtate chiar de către șeful poliţiei Oneşti, iar negociatorul poliţiei ajunge în fața bocului pe la 14.30 - 15.00.

După trei ore de negocieri, Gheorghe Moroşan îi înjunghie pe cei doi muncitori, iar poliţia decide să intre peste el şi îl împușcă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close