Antena 3 CNN Actualitate Mărturia unei fete răpită şi mutilată de interlopi: "Mă ameninţa cu arme, cu cuţite"

Mărturia unei fete răpită şi mutilată de interlopi: "Mă ameninţa cu arme, cu cuţite"

Membri ai clanului Parnica din Craiova, cunoscuţi ca apropiaţi ai celebrului Rechinul, sunt ţinta unor acuzaţii grave. Interlopii ar fi răpit, mutilat şi terorizat o fată timp de 6 ani, începând din 2015, când tânăra avea doar 14 ani: Aş dori să se facă dreptate, pentru că chiar dacă suntem victime trebuie sa vorbim despre ce ni se întamplă şi să nu le mai fie frică să depună plângere". Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional!

Mărturia unei fete răpită şi mutilată de interlopi: "Mă ameninţa cu arme, cu cuţite"
Sursa foto: Foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   22:34

Totul, spune tatăl fetei, pentru că familia ei nu voia să cedeze un teren pe care Rechinul l-ar fi considerat al lui. 

"Au luat legătura cu diverşi oameni din comunitate să mă ameninţe să i las acest bun pentru că zice el că e al lui, bunul a fost cumparat cu casa şi terenul meu", a spus tatăl fetei agresată.

Pentru că nu a vrut să cedeze, fraţii Parnica au început să-i şicaneze fiica, pe atunci elevă, spune bărbatul. Fata îşi aminteşte chinul la care ar fi supus-o Ionuţ Parnica, unul dintre fraţi.  

Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional!

 "Mă ameninţa cu arme, cu cuţite, îmi spunea că mă desfigurează. Spunea că o să îmi omoare familia şi o să mă distrugă", a spus fata agresată de interlopi. 

Totul a culminat în 2015, când fata a fost răpită.  

"M-a pus în mașina și să nu comentez că mă omoară, cu cuţitul, că dacă vorbesc mult rămân fără gură. Urma să îmi facă acte false", a mai spus victima. 

În cele din urmă, fata a reuşit să scape după ce a spart un geam

Familia a dus-o imediat la medicina legală, dar a reieşit că nu fusese violată, deşi aceasta susţinea că fusese supusă perversiunilor sexuale. 

"Sunt atat de multe fete care trec prin mainile lor şi aş dori să se facă dreptate, pentru că chiar dacă suntem victime trebuie sa vorbim despre ce ni se întamplă şi să nu le mai fie frică să depună plângere", a mai spus fata agresată.

Fata a avut o tentativă de suicid, de frică să nu mai ajungă faţă în faţă cu agresorii 

"Anul trecut când a venit să susţină declaraţia în faţa judecătoriei Craiova, mi-a ascuns tentativa se suicid pe care aceast a avut-o din cauza temerii provocate că se poate revedea cu inculpatul, cu cel care era cât pe ce să îi ia viaţa. Numai hazardul a făcut să nu fie omorâtă aceasta fată", a spus Mihaela Niculescu avocata fetei.

Interlopul craiovean Florian Tudor zis Rechinu conduce o grupare infracţională activă în Mexic, care a furat zeci de milioane de dolari prin metoda clonării cardurilor.

 

×
Subiecte în articol: interlopi Rechinu
Parteneri
Incendiu la locomotiva cu abur a Trenului Regal! A luat foc în Gara Brașov
x close