Antena 3 CNN Actualitate Mărturia unuia dintre românii împușcați de Anul Nou în Irlanda. L-a dezarmat pe agresor deși tocmai fusese împușcat!

Mărturia unuia dintre românii împușcați de Anul Nou în Irlanda. L-a dezarmat pe agresor deși tocmai fusese împușcat!

Mărturia unuia dintre românii împușcați de Anul Nou în Irlanda. L-a dezarmat pe agresor deși tocmai fusese împușcat!
04 Ian 2019   •   12:01

În noaptea de Anul Nou, doi români din Dublin au fost împușcați. Cei doi lucrau la o pizzerie, Pizza Mizzoni, iar atacul a avut loc la douăzeci de minute după trecerea în 2019, un atacator înarmat a pătruns în respectiva locație. Vasile Bițică, în vârstă de 38 de ani, a fost împușcat în stomac, iar colegul lui Ionuț Datcu, în piept. Starea ultimului e în continuare foarte gravă. Dar nici Bițică nu se simte foarte bine, scrie Libertatea.

Atacatorul a fugit după ce Vasile şi Ionuţ l-au contrat. Vasile a încercat apoi să-şi ajute pe colegul, pe Ionut, care se străduia să respire, dar a trebuit să se așeze şi el, după ce pierduse sânge. „Lucram în bucătărie, iar următorul lucru pe care l-am auzit a fost: «Dați-mi bani sau vă voi ucide pe toți!». În acel moment fratele șefului avea o sticlă de șampanie și a aruncat-o spre atacator. El a deschis focul şi glonţul m-a lovit. Nu-mi amintesc cum s-a simțit, pentru că eram în șoc total când am văzut că sângele curgea din mine”, a declarat Vasile Bițică pentru thestar.ie. 
Citeşte întreaga ştire: Mărturia cutremurătoare a unuia dintre românii împușcați de Anul Nou în Irlanda. L-a dezarmat pe agresor chiar dacă tocmai fusese împușcat!

„Lucram în bucătărie, iar următorul lucru pe care l-am auzit a fost: «Dați-mi bani sau vă voi ucide pe toți!». În acel moment fratele șefului avea o sticlă de șampanie și a aruncat-o spre atacator. El a deschis focul şi glonţul m-a lovit. Nu-mi amintesc cum s-a simțit, pentru că eram în șoc total când am văzut că sângele curgea din mine”, a declarat Vasile Bițică pentru thestar.ie. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close