Antena 3 CNN Actualitate "Medicii îl așteptau, nici nu a staționat în UPU": Mărturia cutremurătoare a asistentei care i-a acordat primul ajutor băiatului care a murit după ce a încercat să recupereze o minge

"Medicii îl așteptau, nici nu a staționat în UPU": Mărturia cutremurătoare a asistentei care i-a acordat primul ajutor băiatului care a murit după ce a încercat să recupereze o minge

Asistenta medicală care i-a acordat primul ajutor lui Denis, băiatul care a murit după ce a încercat să recupereze o minge în Buzău, a făcut mărturii cutremurătoare.

de Ioana Mircea    |    18 Iun 2023   •   17:19

Mărturii cutremurătoare, din partea asistentei medicale, care i-a acordat lui Denis, băiatul de 18 ani, care a murit după ce o bucată de fier beton i-a secționat artera femurală, uprimul ajutor. Femeia a spus că medicii, îl așteptau pe Denis la spital.

"În momentul în care a tăiat soțul pantalonii, și a realizat că într-o parte în pantaloni, avea o cantitate extraordinară de mare de sânge coagulat, l-am dat la o parte cu mâna și am văzut plaga care era în zona inghinală, în zona arterei femurale, și atunci am realizat că lucrurile sunt foarte complicate.

Am dezbrăcat copiii de tricouri ca să îi facem o stază. Copiii au început să îl țină de vorbă, să îl sprijine, să nu îl pierdem să îl ținem tot mai mult timp prezent. A ajuns și ambulanța cu asistentul medical. Eu sunt 100% sigură, medicii îl așteptau, nici nu a staționat în UPU, a intrat direct în blocul operator", a spus asistenta.

Citește și: Un tânăr de 17 ani a rămas fără picior, după ce a încercat să recupereze o minge din curtea școlii. Familia face apel disperat pentru donare de sânge

Managerul spitalului din Buzău au spus că au fost luate toate măsurile pentru a-i salva viața tânărului.

"Am făcut toate manevrele imediat după ce a fost adus în UPU, imediat când s-a dus în sala de operație. S-au încercat manevrele pentru oprirea hemoragiei. După aceea s-a luat legătura la București pentru transfer", a spus Claudiu Damian, managerul spitalului.

Trupul neînsuflețit va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru a îi fi făcută necropsia.


 

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close