Antena 3 CNN Actualitate Mărturie şocantă în cazul fraților găsiți morți în Jiu. Copiii ar fi fost aruncați în râu de bărbați mascați

Mărturie şocantă în cazul fraților găsiți morți în Jiu. Copiii ar fi fost aruncați în râu de bărbați mascați

copi.jpg
26 Iul 2016   •   08:17

Mărturie şocantă în cazul celor patru fraţi care s-ar fi înecat în râul Jiu, în cursul zilei de ieri. Sora de 10 ani a celor patru susţine că ea şi fraţii ei au fost aruncaţi în râu de mai mulţi bărbaţi mascaţi, care i-au luat cu forţa într-o maşină şi i-au dus la Jiu. Până acum, doi dintre cei cinci copii ai unei familii au fost găsiţi fără suflare, în apă. Alţi doi sunt daţi dispăruţi.

Pompierii, scafandrii si rudele copiilor i-au căutat pe ambele maluri ale râului pe o distanță de mai mulți kilometri.

Cei cinci fraţi, patru fete și un băiat cu vârste între 8 si 22 de ani, erau la scăldat pe malul Jiului, când s-a întâmplat tragedia. Patru dintre copii au dispărut în apele râului, într-o zonă în care adâncimea apei depăşeşte doi metri.

Una dintre fete, în vârstă de 10 ani, a reuşit să se salveze, pentru ca s-a prins de crengile de pe mal.

Scafandrii si pompierii i-au cautat pe cei 4 frați ore întregi. Rudele au fost cele care au găsit trupul uneia dintre fete, de doar 8 ani.

Dupa alte două ore de căutari, pompierii au scos la mal și trupul băiatului de 22 de ani.

Echipele de salvare vor relua căutările pentru a le găsi şi pe celelalte două fete. Părinții celor 5 frati spun că tinerii ar fi fost ucişi de persoane necunoscute.

Deocamdată, familia victimelor nu a depus plângere la poliţie pentru o posibilă răpire şi ucidere a copiilor.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close