Antena 3 CNN Actualitate Mărturiile unui român prins pe aeroportul din Bruxelles: Am simțit suflul exploziei!

Mărturiile unui român prins pe aeroportul din Bruxelles: Am simțit suflul exploziei!

Mărturiile unui român prins pe aeroportul din Bruxelles: Am simțit suflul exploziei!
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
22 Mar 2016   •   12:03

Un român care se afla pe aeroportul din Bruxelles, în momentul celor două explozii, a povestit într-o intervenție telefonică la Se întâmplă în România, de la Antena 3 clipele de coșmar prin care a trecut.

”Eram în aeroport și așteptam să fac check-in. Explozia a fost la 100 de metri de mine. Am simțit suflul exploziei”, a spus bărbatul, care a povestit apoi că el și mai mulți călători s-au baricadat într-o toaletă.

Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, Belgia, marți dimineață. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat. Potrivit primului bilanţ oficial, anunţat de pompieriI belgieni, sunt 13 morţi şi 35 de răniţi.

O altă explozie s-a auzit marți dimineață la o stație de metrou din Bruxelles, din apropierea instituțiilor europene. Este vorba despre stația Maelbeek, aflată în plin cartier european. Metroul belgian a fost închis între stațiile Mérode și Arts-Loi. Potrivit VTM, cel puţin 10 persoane au murit în atentatul de la staţia de metrou.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close