Antena 3 CNN Actualitate Masaj cu finalizare în centrul Capitalei. Bordel de lux, demascat în Bucureşti (FOTO şi VIDEO)

Masaj cu finalizare în centrul Capitalei. Bordel de lux, demascat în Bucureşti (FOTO şi VIDEO)

Masaj cu finalizare în centrul Capitalei. Bordel de lux, demascat în Bucureşti (FOTO şi VIDEO)
25 Noi 2008   •   19:46

Pe afară salon de masaj, pe dinăuntru bordel în toată regula. Poliţiştii bucureşteni au prins o reţea de trei proxeneţi, îmbogăţiţi cu ajutorul mai multor prostituate. Oficial, fetele erau angajate ale unui salon de masaj din centrul Capitalei.
Bordelul din centrul capitalei era deghizat într-un salon de masaj erotic. Mai mult, el era promovat pe internet. Un pasaj din descrierea salonului pe site-ul www.ghidul.ro sună în felul următor: ?Masaj erotic nud, show lesby real, body massage, topless, fete atrăgătoare, tinere; discreţie, curăţenie, lux, ultracentral, free bar.? Dacă bordelul este de lux, tarifele sunt pe măsură: 200-300 de lei pentru un masaj cu finalizare la salon şi 500 de lei la domiciliu. Nu lipsesau superofertele: la fiecare patru masaje, al cincilea era gratuit. La fel şi dacă aduceai 3 clienţi noi.

Liderul grupării, Sorin Gherman avea trei saloane de masaj erotic. În fiecare salon existau cel puţin cinci fete. Pentru serviciile sexuale ele primeau de la un singur client între 200 şi 500 de lei.
Afacerea a mers ca pe roate, dar numai până când au intrat pe fir poliţiştii secţiei 14. Ei au făcut trei percheziţii şi au ridicat mai multe agende în care proxeneţii aveau trecute toate listele cu clienţi. Anchetatorii spun că pe liste figurează şi nume cunoscute din lumea artistică.
Saloanele de masaj erau dotate cu camere de supraveghere şi se pare că clienţii erau filmaţi. Poliţiştii verifică acum dacă proxeneţii nu vroiau să folosească înregistrările şi ca o formă de şantaj.
O maseuză muncea o zi pentru ea şi restul lunii pentru patron. Chiar şi aşa, câştiga în jur de o mie de euro. Bani impozabili, primiţi pe fluturaş de la proxenet.
În ultimul timp, însă, bărbatul a început să le taie fetelor din salarii pentru diverse abateri. Asta l-a costat afacerea, dar şi libertatea, pentru că prostituatele supărate i-au demascat bordelul la poliţie.

Observator

×
Subiecte în articol: bordel
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close