Antena 3 CNN Actualitate Maşină de 60.000 de euro, incendiată la Braşov (VIDEO)

Maşină de 60.000 de euro, incendiată la Braşov (VIDEO)

Maşină de 60.000 de euro, incendiată la Braşov (VIDEO)
28 Iul 2009   •   21:10

O maşină de peste 60.000 de euro s-a făcut scrum luni noapte, într-un cartier din Braşov. Proprietarul crede că maşinii i-a pus cineva foc. Convingerea a devenit şi mai puternică după ce pompierii au descoperit în maşină două bidoane care miros a benzină.

Tânărul de 29 de ani a venit acasă pe la 12:00 noaptea. După nici un sfert de oră maşina ardea. Acum e convins că este victima unei răzbunări. În urmă cu câteva zile s-a trezit cu uşile maşinii vopsite.
Pompierii au găsit imedita cauza incendiului.

?La faţa locului, am găsit maşina în flăcări. Cauza probabilă este o mână criminală. Am înţeles că persoana respectivă ar fi fost vizată de cineva. Maşina este inscripţionată cu spray-uri. Am găsit în autoturism două recipiente de benzină, cu care a fost incendiat autoturismul?, a declarat plutonierul adjutant Dorel Butacu de la ISU Braşov.

Nu e prima oară când la Braşov au loc astfel de răzbunări incendiare. Anul trecut, 12 maşini scumpe au fost incendiate în acelaşi cartier, iar poliţiştii nu au reuşit să afle nici până acum cine le-a dat foc.


Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close