Antena 3 CNN Actualitate O maşină a explodat în Râmnicu Vâlcea, iar un bărbat a fost aruncat câţiva metri de suflul deflagraţiei

O maşină a explodat în Râmnicu Vâlcea, iar un bărbat a fost aruncat câţiva metri de suflul deflagraţiei

O maşină a explodat, astăzi, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, iar un bărbat aflat lângă ea a fost aruncat câţiva metri de suflul deflagraţiei.

O maşină a explodat în Râmnicu Vâlcea, iar un bărbat a fost aruncat câţiva metri de suflul deflagraţiei
de Alin Tarnovschi    |    13 Iul 2021   •   10:46

Maşina se afla parcată în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, iar potrivit primelor informaţii, în interior s-ar fi aflat mai multe butelii de oxigen.

Un bărbat care se afla în apropierea maşinii a fost aruncat câţiva metri de suflul puternic al exploziei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, dar şi autospeciale SMURD.

Pompierii care au intervenit la explozie au explicat că, din primele informaţii, deflagraţia s-ar fi produs din cauza unor butelii de oxigen care se aflau în interiorul maşinii.

"Incendiul a fost lichidat. A fost anunţat la 10.23, iar la 10.52 a fost lichidat. Au fost afectate de incendiu două autoturisme. Într-un autoturism s-a produs o explozie. De asemenea, mai sunt trei autoturisme afectate de suflul exploziei. Deci, în total, cinci autoturisme.

Avem trei victime, o victimă cu atac de panică şi două victime cu stare mai gravă, una are arsuri pe spate şi cealaltă un traumatism de membru superior. Efectuăm verificări în zonă să vedem dacă mai sunt şi alte persoane afectate de suflul exploziei.

La faţa locului avem şapte autospeciale din cadrul ISU Vâlcea şi un număr de 27 de salvatori, dintre care 22 din cadrul ISU Vâlcea", a declarat Dan Pascaru, inspector-şef al ISU Vâlcea.

De asemenea, şeful ISU Vâlcea a explicat că în interiorul maşinii se afla un aparat de sudură, o butelie de oxigen şi o butelie de acetilenă.

Astfel, există posibilitatea unei scurgeri de oxigen din butelie, iar în momentul în care bărbatul a încercat să deschidă maşina, s-a produs explozia.

În total, trei persoane au fost rănite. De asemenea, 18 maşini au fost avariate în urma exploziei, precum şi mai multe apartamente din trei blocuri aflate în apropiere.

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close