Antena 3 CNN Actualitate Mecanicul locomotivei, declarații exclusive după carnagiul de la Brănești: ”Femeia avea doi copii în brațe și unul de mână. Ea pe mine m-a așteptat”

Mecanicul locomotivei, declarații exclusive după carnagiul de la Brănești: ”Femeia avea doi copii în brațe și unul de mână. Ea pe mine m-a așteptat”

Mecanicul locomotivei, declarații exclusive după carnagiul de la Brănești: ”Femeia avea doi copii în brațe și unul de mână. Ea pe mine m-a așteptat”
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Aug 2017   •   13:02

Mama și cei trei copii care s-au aruncat în fața trenului joi, în apropiere de Brănești, nu aveau nicio șansă să trăiască după impact, spune mecanicul de locomotiva Nicușor Dragnea. Într-un interviu emoționant acordat în exclusivitate colegei noastre Gina Vacariu, mecanicul de locomotiva spune că nu înțelege gestul mamei. "Nici un animal nu s-ar fi comportat asa cu copiii sai", spune plin de amărăciune Nicușor Dragnea.

”Totul a decurs normal, cum trebuia să fie, eram pe distanta Pasarea-Branesti, urma o restrictie la halta Bran, de 50 de km la ora, trenul era in frana si brusc au iesit din marginea drumului, din padure. Nu s-au văzut de departe. În scurt, la doi metri, scurt au ieșit din padure, ce am putut să vad, doi copilași în brate și unul de mână, parcă îl ținea și s-au aruncat direct în fața mea și nu, asta a fost tot ce am văzut. Exact ca o fotografie, într-o milisecundă, deci, nu-mi venea să cred. A ieșit foarte scurt, deci, practic, ea pe mine m-a așteptat, deci știa că vine trenul”, a povestit mecanicul.

”Trenul era în frânare. Eram undeva la 70, 80 de kilometri la oră, ceva de genul aveam, trenul circula cu 160, dar urma restricția. Am efectuat franarea rapida, pana la oprirea totala a trenului”, a mai spus mecanicul.

”Incidente de genul asta am mai intalnit...dar asa ceva, este de nedescris, nu s-a mai intamplat, trei copilasi, urma al patrulea. A iesit brusc, deci brusc in fata gabaritul locomotivei, deci a fost voit, era voit, am inteles ca i-au gasit si biletul de adio, avea probleme psihice.. in familie, pacat, nu aveau nicio vina copilasii, nu trebuia sa faca treaba asta. Lucrez de 28 de ani, dar asa ceva nu am mai întâlnit”, a mai spus el.

”Am și eu un băiat de șase ani, nici acum nu realizez ce a fost în mintea ei cu copilașii. Un câine nu putea să facă așa ceva, dar tu, mamă cu trei copilași. Îmi pare foarte rău ..nu am putut să-i evit”, a spus bărbatul, cu lacrimi în ochi.

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident feroviar tren
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close