Antena 3 CNN Actualitate Media A câştigat un premiu important pentru această fotografie, în ziua în care era înmormântat

A câştigat un premiu important pentru această fotografie, în ziua în care era înmormântat

A câştigat un premiu important pentru această fotografie, în ziua în care era înmormântat
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk/Danny Beath
de M.Z.    |    04 Feb 2013   •   14:55

Un fotograf a câştigat un premiu britanic important, pentru o poză impresionantă a unui fulger, chiar în ziua în care a fost înmormântat, scrie Daily Mail.

Danny Beath, în vârstă de 52 de ani, nu a mai apucat să afle că a fost premiat naţional. Bărbatul s-a prăbuşit în faţa casei lui, suferind un atac de cord.

Beath a câştigat concursul cu o fotografie în care prinsese imaginea unui fulger care cade pe timp de furtună, deasupra unui câmp de maci, într-o rezervaţie naturală din Seven Valley. La concursurile anterioare, el ajunsese în finală de fiecare dată, dar nu câştigase.



Danny Beath avea un doctorat în Ecologie trofică, era pasionat de fotografie şi de viaţa sălbatică. Ultima oară fusese în Papua Noua Guinee, pentru a face fotografii acolo. Cu pozele bărbatul câştigase mai multe premii, între care două dintre acestea fuseseră organizate de publicaţia The Sunday Times.




×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close