Antena 3 CNN Actualitate Media Adrian Năstase, pe blog, din închisoare: "Citesc mult. Pregătesc un studiu…"

Adrian Năstase, pe blog, din închisoare: "Citesc mult. Pregătesc un studiu…"

Adrian Năstase, pe blog, din închisoare: "Citesc mult. Pregătesc un studiu…"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Aug 2012   •   12:44

Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat la Penitenciarul Jilava, a scris o nouă postare pe blogul personal, în care multumeşte celor care l-au încurajat şi anunţă că pregăteşte "un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană".

Năstase mai spune că el se consideră într-un fel de cantonament. Fostul premier a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

"Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru comentarii şi pentru mesajele de încurajare. Le-am citit cu mare atenţie - ca de obicei - şi cu multă bucurie.
Aflaţi despre mine că citesc mult şi că pregătesc un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană.
Mă consider într-un fel de cantonament…", scrie fostul prim-ministru Adrian Năstase, pe blogul personal.

Potrivit legislaţiei, fostul premier se poate deplasa nestingherit în interiorul penitenciarului şi poate desfăşura activităţi educative.



Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru preşedinţie din partea PSD.

Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat pe 21 iunie. După câteva zile, fostul premier a fost transferat la spitalul Penitenciarului Rahova.

Citiţi şi Primul mesaj scris de Adrian Năstase după ce a fost încarcerat: "Simt că m-am trezit după o comă profundă"





×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close