Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 1 investeşte masiv în show-ul de cultură generală, Money Drop

Antena 1 investeşte masiv în show-ul de cultură generală, Money Drop

Antena 1 investeşte masiv în show-ul de cultură generală, Money Drop
03 Sep 2012   •   16:59

Cu banii jos, cel mai recent proiect al lui Dan Negru se pregăteşte de start. Antena 1 a investit, în premieră, în această toamnă, o suma colosală, în inteligenţă, „Cu banii jos”, fiind un show de cultura generală. 

Filmările au loc exclusiv în Turcia, într-un decor spectaculos, astfel că atât echipa cât şi concurenţii, printre care vedete cu greutate din showbiz-ul românesc vor locui pe perioada filmărilor la Istanbul, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Dan Negru nu se zgârceşte şi duce în această toamnă vedetele din România, dar şi oameni simpli la 5 stele. Primele filmări pentru cel mai revoluţionar show de cultură generală vor lua startul în curând în Turcia, iar concurenţii, deopotrivă oameni simpli care vor să îşi pună cultura generală la încercare, şi vedete care au acceptat provocarea de a arăta ce ştiu, vor face naveta Bucureşti-Istanbul şi vor locui într-unul dintre cele mai luxoase resorturi turistice din lume.

Camere spaţioase şi cochete, cu preturi pornind de la 180 de euro pe noapte, o piscină imensă, spa şi un restaurant dintre cele mai apreciate în zonă sunt doar o parte dintre facilităţile de care se vor bucura concurenţii primului sezon Cu banii jos, asta pe lângă oportunitatea de a călători în Turcia şi a intra în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Preţuim inteligenţa şi în acest sezon veţi vedea în noul show o colecţie de oameni frumoşi, cu minţi luminate”, promite Dan Negru.

Emoţie, tensiune, inteligenţă şi întrebări de cultură generală peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vândute formate tv din întreaga lume, pe care Antena 1 îl aduce în această toamnă, în exclusivitate, în România. Mai mult decât atât, decorul este unul spectaculos şi spectaculos este şi faptul că este singurul gameshow în care concurenţii pornesc jocul cu toţi banii pe masă, adică suma semnificativă de 100.000 de euro.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.






×
Subiecte în articol: Antena 1 Dan Negru
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close