Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 a fost televiziunea nr. 1 aseară

Antena 3 a fost televiziunea nr. 1 aseară

Antena 3 a fost televiziunea nr. 1 aseară
15 Noi 2011   •   13:26

În seara zilei de 14 noiembrie, Antena 3 a fost timp de aproape 3 ore cel mai urmărit post TV din România. Emisiunile realizate de Mihai Gadea si Mircea Badea au fost cele mai urmarite programe tv in seara zilei de 14 noiembrie, cand BPN al PSD a reconfirmat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, fostul candidat la presedintia Romaniei si sef al Senatului.

Conform Gfk Romania, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a fost cea mai urmarită producţie tv din intervalul orar 21:20 – 23:15, reusind sa devanseze timp de 2 ore principalele canale tv generaliste, cu o medie de 11.5% cota de piata. 



Si one man show-ul lui Mircea Badea a fost lider de piata, inregistrand o medie de 10.9% cota de piata si pastrandu-se astfel in fruntea clasamentului.



De altfel, publicul preocupat de actualitate si evolutia vietii politice din Romania s-a informat de la Antena 3 intreaga zi, postul de stiri obtinand o medie de 8.1% cota de piata pe targetul 18+ urban si clasandu-se pe locul 3 in clasamentul televiziunilor, in timp ce in prime time a inregistrat o medie 8.6% market share.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 22.28, cand Antena 3 a atins 6.5% rating si 16.8% cota de piata, fiind urmarita de 664,000 de telespectatori. La 22:28, cand la Antena 3 se difuza emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, postul de stiri a fost market leader, devansand Prima Tv si Pro Tv.

Antena 3 este singura televiziune de stiri din Romania afiliata la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close