Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, boicotată de RCS&RDS. Mihai Gâdea: Astfel de trucuri nu ne vor face să tăcem

Antena 3, boicotată de RCS&RDS. Mihai Gâdea: Astfel de trucuri nu ne vor face să tăcem

Antena 3, boicotată de RCS&RDS. Mihai Gâdea: Astfel de trucuri nu ne vor face să tăcem
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Apr 2012   •   20:09

Mihai Gâdea ia atitudine şi îşi manifestă dezacordul privind practicile necomerciale ale  RCS&RDS care a retras de pe platforma de satelit Digi, în mod abuziv, posturile INTACT Media Group.

De 20 de ore, posturile Antena 1 şi Antena 3 nu mai pot fi recepţionate prin satelit de abonaţii RCS-RDS. Cele două posturi au fost scoase de pe platforma de satelit Digi fără a-şi informa în prealabil abonaţii şi fără a avea acordul CNA.

Reprezentanţii INTACT Media Group consideră măsura RCS-RDS abuzivă şi necomercială.

"Decizia de întrerupere este cu atât mai revoltătoare cu cât ea a fost luată chiar în mijlocul unor negocieri comerciale între compania de retransmisie şi instituţia noastră. Astăzi, la ora 11.00, erau programate discuţii pentru prelungirea contractului dar RCS&RDS întrerupesese deja cu multe ore înainte emisia televiziunilor din Grupul INTACT. Nu este prima operaţiune ostilă întreprinsă de grupul RCS&RDS împotriva posturilor INTACT. Până acum, toate operaţiunile ostile au fost reparate în instanţă. Prin astfel de practici, RCS&RDS dovedeşte dispreţ faţă de abonaţii care sunt telespectatori fideli şi foarte numeroşi ai Antenei 1 şi Antenei 3. Astfel de trucuri şi operaţiuni de şantaj nu ne vor face să tăcem şi nici să schimbăm atitudinea pe care o cunoaşteţi şi ne-aţi transmis că o apreciaţi" a declarat directorul general Antena 3, Mihai Gâdea, într-un mesaj pentru toţi telespectatorii Antena Group.Numarul de telefon la care se pot face reclamatii privind scoaterea din grila a televiziunilor INTACT MEDIA GROUP din retelele RCS - RDS este 0214091791. Un operator va prelua 24/ 24 apelurile telespectatorilor.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.
×
Parteneri
O nouă dată estimată pentru facturile Hidroelectrica restante ale românilor
x close