Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmarită televiziune de ştiri din România în 2012

Antena 3, cea mai urmarită televiziune de ştiri din România în 2012

Antena 3, cea mai urmarită televiziune de ştiri din România în 2012
31 Dec 2012   •   13:44

Antena 3 a fost, si in acest an, televiziunea de stiri din Romania care a atras cel mai mare numar de telespectatori, anunta Kantar Media. Atat la nivelul intregii zile, cat si in cel mai competititv interval orar, 19-24, Antena 3 s-a detasat de celelalte posturi de stiri, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, reusind, de asemenea, sa ocupe pozitia a treia in clasamentul general, dupa Pro Tv si Antena 1.


*Data: 1 ianuarie-27 decembrie 2012



Postul de nisa incheie anul cu o medie de 2% rating si 8.7% market share pe intreaga zi, in timp ce in prime time inregistreaza o medie de 3.6 puncte audienta si 8.2% cota de piata.


*Data: 1 ianuarie-27 decembrie 2012


Comparativ cu anul 2011, ratingul Antena 3 a crescut cu 54% in 2012, in timp ce cota de piata a inregistrat o crestere de 34% pe intreaga zi. In prime time, Kantar Media indica o crestere cu 50 de procente a ratingului si de 30% a cotei de piata.

Antena 3 a avut o evolutie spectaculoasa si in intervalul orar 10-16 (day time), situandu-se pe locul 2 in clasamentul general, dupa Antena 1,  cu o medie de 2.1% rating si 10% cota de piata. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, ratingul creste aici cu 62%, iar cota de piata cu 30%.


*Data: 1 ianuarie-27 decembrie 2012


Emisiunile Antenei 3 au castigat detasat competitia cu programele celorlalte televiziuni informative din acelasi tronson orar.
Astfel, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Secvential cu Adrian Ursu, In premiera cu Carmen Avram, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, Punctul de intalnire cu Radu Tudor, La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor si Exces de putere cu Oana Stancu au inregistrat un leadership de 100% in anul 2012, fiind imediat urmate de In gura presei cu Mircea Badea, 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, Esential cu Alina Petrescu si Mihaela Birzila, care au depasit programele concurente in 99% dintre cazuri. Emisiunea Panorama cu Oana Stanciulescu a inregistrat un leadership de 98%, Se intampla in Romania cu Maria Coman de 97%, iar Previziunile Zilei cu Sabina Iosub si Niels Schnecker impreuna cu Q&A cu Alessandra Stoicescu au fost preferate in proportie de 96%. Editia de Weekend cu Ioana Raduca si Catalina Porumbel  alaturi de News Magazine cu Andreea Stroe s-au impus in procent de 93%, Vorbele Grele ale lui Victor Ciutacu au fost urmarite in proportie de 91%, in timp ce Income Magazine cu Adrian Maniutiu, cea mai noua emisiune a postului, a atras telespectatorii fideli posturilor de stiri in procent de 86%.





De asemenea, in topul productiilor difuzate de posturile de stiri, emisiunile Antena 3 ocupa primele 18 pozitii consecutiv pe intreg anul 2012, primele 5 clasate fiind Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, Punctul de intalnire cu Radu Tudor si In Premiera cu Carmen Avram.



Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close