Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri în ziua vizitei președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri în ziua vizitei președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de știri în ziua vizitei președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă
10 Iun 2017   •   19:30

Românii au ales Antena 3 pentru a vedea conferința comună de presă a președintelui american Donald Trump și a președintelui român Klaus Iohannis.

Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de știri, vineri, în ziua vizitei președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă. Astfel, potrivit datelor de audiență furnizate de Kantar Media, Antena 3 a înregistrat 7,3 % market share în whole day și 7,2 % market share în prime time, devansând clar România TV, care a înregistrat 6,5 % market share în whole day și 5,3 % market share în prime time. 

Ultima televiziune clasată în top trei a fost Digi 24 cu 1,9 % market share în whole day și 1,9 % market share în prime time.

Pe locul al patrulea, în clasamentul whole day, se situează B1 TV, care a înregistrat 1,7 %. Tot pe locul al patrulea, dar în prime time, se află Realitatea TV, care a înregistrat 1,8 % market share. Locul al cincilea în prime time este deținut de B1 TV, cu 1,4 % market share.

Antena 3  a fost încă o dată cea mai urmărită televiziune de știri la evenimente importante și vă mulțumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL, target 18+ urban.

Antena 3 este singurul post de știri din România afiliat CNN International.

Citiți și: Jurnaliștii Antena 3, informații exclusive de la vizita lui Iohannis în SUA. Ce cadou a primit  DonaldTrump de la președintele român

Întâlnire Iohannis - Trump la Casa Albă. România, aliat al Statelor Unite și un exemplu în NATO - VIDEO

 

×
Subiecte în articol: rating Donald Trump Antena 3 Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close