Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 CNN, lider de audienţă în timpul interviului cu Simona Halep

Antena 3 CNN, lider de audienţă în timpul interviului cu Simona Halep

România a stat cu sufletul la gură ca să vadă primul interviu al Simonei Halep după decizia tribunalului de la Laussane. Prezentă la Sinteza ZIlei, Simona i-a povestit lui Mihai Gâdea prin ce a trecut în toată perioada suspendării şi i-a dezvăluit cum a primit vestea reîntoarcerii în circuit, dar şi care sunt planurile ei pentru anii care urmează.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   15:06

Antena 3 CNN a fost lider de audienţă, aseară, în timpul interviului Simonei Halep. La nivelului întregului public adult din România, Antena 3 CNN a fost primul post de ştiri al ţări, la mare distanţă de competitori cu 6,4 cotă de piaţă.

N-a fost singurul target măsurat pe care, de-a lungul întregului interviu, Antena 3 CNN a fost lider de piaţă. De exemplu, la nivelul întregului public urban din România, categoria studii superioare, diferenţa între Antena 3 CNN şi competitorii săi a fost semnificativă.

În timp ce Antena 3 CNN înregistra o cotă de piaţă de 12 puncte şi un rating de 5, Digi 24 ocupa locul 2 cu doar 2,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 5,6.

În ceea ce priveşte competiţia cu posturile generaliste, discuţia dintre Mihai Gâdea şi Simona Halep a poziţionat Antena 3 CNN între liderii pieţei. Astfel, Sinteza Zilei a fost al treilea cel mai urmărit program din Romania, după Pro TV şi Antena 1, şi înaintea unui alt canal generalist, Kanal D.

Pe acelaşi interval de timp, şi măsurându-şi forţele tot cu marile posturi generaliste, interviul Simonei Halep realizat de Mihai Gâdea a situat Antena 3 CNN în clasamentul publicului urban naţional cu studii superioare pe locul 2 cu 12.5 share şi 5 rating, după Pro TV, dar înaintea Antenei 1.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close