Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 lansează un CONCURS special pe pagina de Facebook. Poţi câştiga invitaţii la un concert de excepţie

Antena 3 lansează un CONCURS special pe pagina de Facebook. Poţi câştiga invitaţii la un concert de excepţie

Antena 3 lansează un CONCURS special pe pagina de Facebook. Poţi câştiga invitaţii la un concert de excepţie
01 Mar 2013   •   18:10
Pentru că am intrat în luna dedicată femeilor, Antena 3 lansează un concurs special pe pagina sa de Facebook :)

Ne-am gândit să oferim un cadou deosebit tuturor celor care au în viaţa lor o femeie specială şi care doresc să petreacă împreună cu aceasta o seară într-o atmosferă extraordinară, la un spectacol în care femeia este în centrul atenţiei.

Veţi avea ocazia să petreceţi alături de Mihai Mărgineanu şi Florin Chilian, care vor oferi un concert special pe 6 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, sub titulatura "Dar din Dragoste". Alături de aceştia, pe scenă vor urca şi Adrian Naidin şi Radu Iacoban. Sună bine, nu-i aşa? :)

Dacă doriţi săştigaţi 3 invitaţii pentru două persoane la concertul "Dar din Dragoste", susţinut de Mihai Mărgineanu şi Florin Chilian, vă aşteptăm să participaţi la concursul nostru pe pagina de Facebook.

Cum participaţi?

Este simplu! Tot ce trebuie să faceţi este să ne scrieţi într-un comentariu la postul acesta CINE este cea mai specială femeie din viaţa voastră şi de ce.

Cei care vor scrie cele mai inspirate 3 răspunsuri vor fi premiaţi cu câte 2 invitaţii la acest spectacol extraordinar.

Până când puteţi intra în concurs?


Până pe 4 martie, la miezul nopţii. Orice alt răspuns, trimis după această dată, nu va fi luat în considerare.

Cine poate participa?


Oricine, singura condiţie fiind ca pe data de 5 şi 6 martie să se afle în Bucureşti. Pe data de 5 martie vor fi înmânate invitaţiile câştigătorilor, iar pe 6 martie va avea loc concertul.

Ei bine, dacă vreţi să daţi un "Dar din Dragoste" special vă aşteptăm pe Facebook cu mare drag. Dacă aveţi vreo întrebare legată de concurs vă rugăm să ne scrieţi într-un comentariu în josul acestei pagini, iar noi vă vom răspunde cât mai repede cu putinţă.



 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Noi sancțiuni drastice pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan în România
x close