Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 pe podium şi în luna iunie

Antena 3 pe podium şi în luna iunie

Antena 3 pe podium şi în luna iunie
01 Iul 2011   •   12:52

Programele informative,  emisiunile de dezbatere si analiza, documentarele si anchetele, interviurile in exclusivitate, editiile speciale, toate au contribuit la pozitionarea Antenei 3 pe locul 3 in topul televiziunilor din Romania si in luna iunie.

Conform datelor de audienta furnizate de GFK Romania pe intreaga zi pentru publicul din mediul urban in varsta de peste 18 ani, Antena 3 a inregistrat in luna iunie o medie de 6.8%share, clasandu-se dupa Pro tv cu 14.9% cota de piata si Antena 1 cu 12.1%. Este pentru a doua luna consecutiv cand Antena 3 ocupa aceasta pozitie, situandu-se imediat dupa cele mai puternice canale tv generaliste de pe piata.



Antena 3 isi pastreaza aceeasi pozitie pe podium si in prime time, in intervalul orar 19-24, unde obtine o medie de 2.4% rating si 6.9% cota de piata. Acest loc 3  atat in prime time, cat si pe intreaga zi, este cea mai bună performanta a Antenei 3 de la lansare pana in prezent.



Clasamentul este acelasi si  la nivelul publicului “all urban”, unde postul de stiri parte a Intact Media Group ocupa pozitia a treia atat pe intreaga zi cu 6.3% cota de piata, cat si in prime time cu 6.5% share.



×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close