Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, pe poziţia a treia în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, în luna mai

Antena 3, pe poziţia a treia în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, în luna mai

Antena 3, pe poziţia a treia în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, în luna mai
01 Iun 2011   •   14:51
În luna mai 2011, Antena 3 s-a plasat pe poziţia a treia în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban cu vârsta de peste 18 ani, pe întreaga zi, imediat după marile canale generaliste de pe piata, Antena1 si Pro Tv.

Cu o medie 118.000 telespectatori din mediul urban şi o cotă de piaţă de 6.1, postul de nişă parte a Intact Media Grup şi-a depăşit principalul concurent, Realitatea TV, care se claseaza abia pe poziţia 5.



Această performanţă este rezultatul unui efort susţinut de a oferi publicului informaţii de ultimă oră, emisiuni bine documentate, exclusivităţi, anchete şi analize corecte menite să clarifice cum suntem afectaţi de acţiunile decidenţilor din România.

Preferinţa publicului pentru programele A3 este cu atât mai importantă şi onorantă în contextul actual, când presa de investigaţii trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza presiunilor politice.



 

 

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close