Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 transmite în direct Revelionul din Piaţa Constituţiei, începând cu ora 19.00

Antena 3 transmite în direct Revelionul din Piaţa Constituţiei, începând cu ora 19.00

Antena 3 transmite în direct Revelionul din Piaţa Constituţiei, începând cu ora 19.00
31 Dec 2012   •   16:32

Românii care nu ajung în această noapte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti vor vedea tot concertul în direct, la Antena 3.

Va fi o adevărată desfăşurare de forţe. Vom acoperi întreg evenimentul care marchează trecerea în noul an. Nouă camere de filmat vor transmite în direct fiecare moment al spectacolului susţinut de Horia Brenciu, Voltaj, Antract, Cristi Minculescu şi Lotus, Direcţia 5, Vunk şi Antonia.

Antena3 a pregătit şi un studio mobil din care artiştii vor vorbi despre spectacolul de Revelion, iar la trecerea dintre ani, focul grandios de artificii, care va dura 15 minute, va fi transmis în direct.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti - prin intermediul ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, va începe la ora 19.00, moment in care va urca pe scena DJ Nicky F. De la ora 19.30, concertul continuă cu trupele Antract, Lotus şi Direcţia 5.

La ora 21.00 vor cânta Vunk şi Antonia, urmând ca, de la ora 22.00, să urce pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra. Timp de două ore, Horia Brenciu şi invitaţii săi, vor încheia anul 2012 într-o atmosfera incendiară, urmând ca, după focul de artificii, în primele minute ale Noului An, să urce pe scenă Voltaj.

×
Subiecte în articol: Antena 3 revelion Piata Constitutiei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close