Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 trece din nou Oceanul. Şi anul acesta, jurnaliştii postului sunt în elita mondială a televiziunilor

Antena 3 trece din nou Oceanul. Şi anul acesta, jurnaliştii postului sunt în elita mondială a televiziunilor

Antena 3 trece din nou Oceanul. Şi anul acesta, jurnaliştii postului sunt în elita mondială a televiziunilor
de O.P.    |    08 Apr 2014   •   06:07

Antena 3 trece din nou oceanul. Si anul acesta, jurnalistii postului sunt in elita mondiala a televiziunilor. Antena 3 este nominalizată pentru al doilea an consecutiv în finala premiilor pentru cele mai bune filme şi programe TV din întreaga lume, acordate anual de către New York Festivals.

Antena 3 este singura televiziune din România prezentă la cea mai importantă întâlnire anuală a marilor televiziuni ale lumii  şi este nominalizata de 10 ori la acest festival.

Cele patru materiale nominalizate ale echipei În premieră, cu care colegii noştri sunt prezenti la New York, sunt Infernul copiilor uitaţi - nominalizat la Cel mai bun reportaj de investigaţie şi Cel mai bun reportaj de actualitate.

Cu mâinile murdare - nominalizat la categoria Cel mai bun reportaj de investigaţie. Romania otravita - nominalizat la cel mai bun reportaj de mediu si  Lungul drum spre casă - nominalizat la doua categorii - Cel mai bun reportaj biografic şi Cel mai bun reportaj de actualitate.

Toate cele 4 reportaje de exceptie au fost realizate anul trecut de echipa coordonata de Carmen Avram.  De altfel, In premiera este multiplu premiat la marile concursuri de televiziune, precum New York Festivals si AIB Londra.

Chiar promo-ul definitoriu pentru Antena 3 in ultima perioada de timp este nominalizat la unul dintre marile premii.

Din cele 10 nominalizări, trei sunt pentru Observatorul Antenei 1.
Campania Copiii nu sunt invizibili a fost nominalizată pentru Cel mai bun reportaj social. O altă campanie realizată de Observator, Copiii nu sunt de vânzare, a fost nominalizată la două categorii: Cel mai bun documentar de ştiri şi reportaj de investigaţie.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume.

La acest festival participa, fara exceptie, toate marile retele de televiziune de pe glob, Antena 3 fiind singura televiziune din Romania nominalizata. Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


×
Subiecte în articol: New York Festivals
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close