Antena 3 CNN Actualitate Media Antena Play aduce canale noi special pentru cei mici!

Antena Play aduce canale noi special pentru cei mici!

Antena Play aduce canale noi special pentru cei mici!
14 Noi 2014   •   20:04

Antena Play, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri, lanseaza canalele Disney Channel si Disney Junior disponibile pe toate device-urile: tableta, laptop, smart phone, smart TV si PC.

La acelasi pret de abonament, copiii pot viziona, oriunde si oricand, serialele preferate de pe Disney Channel: Violetta, Jessie, Razboiul Stelelor Rebelii, Liv si Maddie etc, si de pe Disney Junior: Sofia Intai, Doctorita Plusica, Jake si piratii de nicaieri, Henry Dragomonstru si multe altele.
In plus, cei mai activi si fideli privitori ai canalelor Disney pe Antena Play se vor putea bucura de multe premii Disney puse la dispozitie in concursurile desfasurate de Antena Play.

Traieste magia Disney la Antena Play!



Antena Play este cea mai tare platforma video de divertisment si stiri din Romania cu un continut relevant ce cuprinde opt canale TV in sistem live (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia lifestyle TV si ZU TV, Antena International, Disney Channel si Disney Junior), patru canale exclusive, backstage video si pachete eveniment in exclusivitate pentru tine.

Cu o interfata foarte prietenoasa si o accesibilitate usoara, Antena Play iti ofera placerea de a viziona, oriunde si oricand, peste 200 de show-uri de divertisment, zeci de vedete, seriale, live News, cele mai proaspete mondenitati si sport.

Beneficiezi de cea mai buna experienta video cu Antena Play, disponibila pe baza de abonament pe device-urile tale preferate: smart phones, tableta, laptop si PC.

×
Subiecte în articol: Disney
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close