Antena 3 CNN Actualitate Media Antena3, cel mai urmărit post de ştiri în prime time

Antena3, cel mai urmărit post de ştiri în prime time

Antena3, cel mai urmărit post de ştiri în prime time
de O.P.    |    30 Aug 2012   •   12:08
Antena 3 s-a impus si ieri ca principalul post de stiri si cea mai urmarita televiziune din Romania in prime time, cand a fost lider de piata timp de 5 ore.  

Kantar Media anunta pentru Antena 3 o medie de 2.1% rating si 10.9% cota de piata in cadrul targetului 18+ urban pe intreaga zi, cifre care distanteaza postul Intact de celelalte televiziuni informative.




Seara, intre orele 19-24, un numar de 417.000 telespectatori au urmarit in fiecare minut programele Antena 3, iar media cotei de piata s-a ridicat la 11.7%.

La ora 22:44, cand Mihai Gadea discuta impreuna cu invitatii sai despre Vasilica-Cristi Danilet, demnitarul dat in judecata de catre proprii parinti, Antena 3 a inregistrat  varful de audienta. Nu mai putin de 755.000 de persoane urmareau in acel moment Sinteza Zilei.




De altfel, emisiunea realizata de Mihai Gadea a inregistrat ieri si cel mai mare rating al statiei, 6.2 puncte,  dar si cea mai mare medie a cotei de piata, respectiv 13.7%, performanta egalata si de Stirile diminetii cu Nadina Campean si Marius Ionita.


Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close