Antena 3 CNN Actualitate Media Avem nevoie de profesionişti! Aplică pentru bursa MBA oferită de Daily Income şi Universitatea Sheffield

Avem nevoie de profesionişti! Aplică pentru bursa MBA oferită de Daily Income şi Universitatea Sheffield

Avem nevoie de profesionişti! Aplică pentru bursa MBA oferită de Daily Income şi Universitatea Sheffield
de O.P.    |    04 Apr 2014   •   06:47

Daily Income și Universitatea Sheffield oferă o bursă integrală Executive MBA pe o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2014. Cei interesați pot aplica până pe data de 6 aprilie 2014 la adresa www.antena3.ro/bursasheffield.

Nu e doar o oportunitate extraordinară ci și o plăcere să lucrez în calitate de realizator al emisiunii Daily Income într-un parteneriat cu o universitate europeană de prestigiu, care se află printre primele 10 universități britanice.

Bursa pe care o oferim împreună cu cei de la Sheffield pentru programul de Executive MBA, este una integrală, acoperind cei doi ani de studiu. Aceasta va putea fi centrată pe unul dintre domeniile următoare: management, marketing, logistică, finanțe sau managementul sectorului de sănătate. Personal, cred enorm în educație și sunt convins că reprezintă cartea câștigătoare pe care trebuie să o jucăm și care ne poate aduce, cel mai repede, pe calea cea dreaptă.

Pe de altă parte, nu cred deloc în colecționatul de diplome, totuși la noi în ultima vreme, în lipsă unui sistem eficient de filtrare și promovare a valorilor, a devenit sport național. Ca să nu mai vorbim despre cât de prost corelate sunt unele programe universitare cu realitățile din economia de zi cu zi, din daily business.



Prin urmare, recomad acest Executive MBA, cu atât mai mult cu cât bursa oferită împreună cu cei de la Sheffiled reprezintă nu doar o șansă fantastică de a beneficia de un program performant de studiu – predat de niște profesori cu experiență academică și de business – dar și schimburi de experiență și proiecte practice.

Nu e doar un simplu MBA, nu e doar o diplomă bună de agățat în cui cu care poți să te lauzi rudelor, ci un Executive MBA care sunt convins că poate să facă diferența în dezvoltarea carierei oricărui profesionist adevărat. Sunt sigur că cei care vor încheia programul vor simți pe propria lor piele acest transfer de world class knowledge dobândit într-o instituție a cărui track record care vorbește de la sine.

Și sunt sigur că se va simți și la banii pe care îi vor putea câștiga ulterior. Sper că cei care trec prin acest program să devină niște practicieni mai buni, niște profesioniști desăvârșiți, dar, mai ales, sper că ei să să rămână să lucreze și să genereze plus valoare în România. Pentru că avem enorm de multă nevoie de oameni serioși și pricepuți.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close