Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Domnule Mircea Marian, n-ar trebui să pronunţaţi cuvântul 'audienţă', nici nu ştiţi ce înseamnă

Badea: Domnule Mircea Marian, n-ar trebui să pronunţaţi cuvântul 'audienţă', nici nu ştiţi ce înseamnă

Badea: Domnule Mircea Marian, n-ar trebui să pronunţaţi cuvântul 'audienţă', nici nu ştiţi ce înseamnă
02 Noi 2011   •   00:08

Badea a vorbit în ediţia de marţi a emisiunii "În gura presei" despre un articol semnat de Mircea Marian, în Evenimentul Zilei. În articolul respectiv, Marian îl acuză pe Crin Antonescu că l-a făcut "ratat" la o apariţie televizată şi pe Mircea Badea că îi seamănă şi "ajunge modelul preşedintelui Antonescu".

"Am pornit o căutare pe net, folosind cuvintele 'Mircea Marian ratat'. Spre surpriza mea, primele rezultate identificate nu au fost declaraţiile făcute de Antonescu la Realitatea TV, ci o monitorizare a CNA în care apăreau expresiile folosite de Mircea Badea la adresa mea. Sunt doar câteva mici diferenţe între limbajul celui care vrea să fie şeful statului român şi bufonul angajat la familia Voiculescu [...] Cred că Antonescu vorbeşte şi se comportă ca Mircea Badea pentru că ştie ca asta îi aduce audienţă [...] Cred că este momentul să abandonăm jumătăţile de măsură, să renunţăm la plagiatorul Antonescu şi să-l alegem preşedinte al României pe mitocanul Badea", a scris Mircea Marian.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a comentat în cadrul emisiunii materialul respectiv.

"Domnule Marian , dumneavoastră nici măcar n-ar trebui să pomeniţi cuvântul 'audienţă', deoarece nici nu ştiţi ce înseamnă, n-aţi avut niciodată [...] Înţeleg că domnul Mircea Marian doreşte să candidez şi să câştig la cursa prezidenţială din România. Refuz, pentru că preşedintele unei ţări trebuie să fie preşedintele tuturor cetăţenilor acelei ţări. Eu nu vreau, pentru că pe unii dintre cetăţenii din România îi detest, cum ar fi pe Mircea Marian", a precizat Badea.

 






×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close