Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Facebook este o frecţie, o dejecţie. E un băiat care zice că sunt eu, nefiind eu

Badea: Facebook este o frecţie, o dejecţie. E un băiat care zice că sunt eu, nefiind eu

Badea: Facebook este o frecţie, o dejecţie. E un băiat care zice că sunt eu, nefiind eu
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Iul 2011   •   12:45

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Realizatorul Mircea Badea a vorbit în ediţia de duminică seara a emisiunii "În gura presei" despre site-urile de socializare, în special Facebook, şi impactul lor asupra dependenţilor de Internet.

"Facebook este o frecţie, o dejecţie, o mizerie, un noroi purulent. E un băiat care zice că sunt eu, nefiind eu. Are 140.000 de mii de nu ştiu ce din ăia (...) Eu am spus pe blog, am spus pe post, că nu sunt eu. Nu sunt eu, bre! Ăla e fericit, îţi dai seama, zice că pleacă la TVR" a comentat Badea.

Vedete Antenei 3 a precizat că nişte persoane cu care el are un contract l-au rugat să-şi facă cont de Facebook.

"Nu mi-am făcut. Când o să-mi fac, dacă o să-mi fac, că nu ştiu dacă mai am loc de acel om care zice că sunt eu, dar care nu sunt eu, o să anunţ", a spus Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Facebook cont baiat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close