Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Funeriu este calculatorul vitezei mâinii prezidenţiale în botul copilului care nu a dat BAC-ul

Badea: Funeriu este calculatorul vitezei mâinii prezidenţiale în botul copilului care nu a dat BAC-ul

Badea: Funeriu este calculatorul vitezei mâinii prezidenţiale în botul copilului care nu a dat BAC-ul
Sursa foto: Foto: VideoNews
04 Iul 2011   •   23:58

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat, în ediţia de luni seară, pe tema dezastrului de la examenul de bacalaureat, când rata de promovare la nivel naţional a fost extrem de scăzută.

Realizatorul TV l-a ironizat pe ministrul Educaţiei pentru faptul că se mândreşte cu iniţiativa de a nu mai permite copierea în timpul examenului de bacalaureat prin instalarea de camere video în sălile de examen.

„E bine că la 20 de ani de la Revoluţie, după şase ani de mandat băsist, victoria noastră supremă, care urmează probabil a fi glorificată în statui, imnuri, cântece şi fanfare, este că nu au mai putut elevii să copieze. Tare sau ce?!“, a fost retorica ironică a lui Mircea Badea.

„În orice ţară de pe planeta asta doar evaluarea în sine nu este niciodată suficientă. Cum poţi fi mândru de faptul că eşti ministru al Învăţământului într-o ţară unde 60% dintre candidaţi n-au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat compus dintre trei probe amărâte?!“, a comentat în stilu-i caracteristic realizatorul TV.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close