Antena 3 CNN Actualitate Media Băsescu cel timid vs. Băsescu guraliv. Guvernul Ponta nu este un guvern convenabil pentru mine

Băsescu cel timid vs. Băsescu guraliv. Guvernul Ponta nu este un guvern convenabil pentru mine

Băsescu cel timid vs. Băsescu guraliv. Guvernul Ponta nu este un guvern convenabil pentru mine
Sursa foto: foto: Antena3
22 Mai 2012   •   22:18

Pentru dilema din ultimul timp: "cine să ne reprezinte la Consiliul European?", am avut astăzi parte de un răspuns din partea preşedintelui, un răspuns timid, indirect, adresat premierului Victor Ponta.

"Permiteţi-mi să nu comentez declaraţiile premierului. România are Constituţie, preşedinte ales, Guvern aprobat de Parlament, sunt convins că aceste instituţii, toate la un loc, au de făcut un singur lucru: să respecte Constituţia.

Este o diferenţă foarte mare între declaraţia preşedintelui dată în România, şi declaraţia dată pe teren american. Acesta a declarat la Chicago, pentru un post de televiziune, ca Guvernul Ponta este un Guvern neconvenabil pentru el.

"Nu este un Guvern convenabil pentru mine, pentru că trebuie să privesc cu atenţie la ce face acest Guvern, în raport cu ce spune. Una este să spui, alta este să faci. Dar eu că drumul României este ireversibil indiferent de cine este la putere".


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close