Antena 3 CNN Actualitate Media Bine pentru bine: Vedetele Intact pentru Andreea Popescu

Bine pentru bine: Vedetele Intact pentru Andreea Popescu

Bine pentru bine: Vedetele Intact pentru Andreea Popescu
03 Oct 2011   •   17:06

Andreea Popescu avea, până în august, o viaţă ca a oricărui tânăr de 25 de ani: urma să se căsătorească, avea un serviciu pe care-l iubea – pr la “maimultverde.ro” – şi o mulţime de prieteni în presă, după ce lucrase la Story şi la Cancan. Într-o bună zi, însă, s-a întâmplat ceva în viaţa ei care a transformat-o din autor de evenimente caritabile şi de articole de presă, în subiect: dupa o sâcâitoare durere de picior care a durat câteva luni, Andreea a fost diagnosticată cu cancer osos.

O clinică din Turcia s-a oferit să o opereze repede, pentru ca tumoarea să nu se extindă şi mai tare, doar că astfel de intervenţii costă mult, cu mult peste puterea unui om obişnuit, care trăieşte dintr-un salariu: sunt necesari în jur de 70.000 de euro, incluzând operaţia şi şedinţele de radioterapie.

Vedetele Grupului INTACT au iniţiat această campanie într-un gest firesc, profund uman, pentru o tânără care are dreptul şi trebuie să trăiască. Este dramatic că unii dintre noi ajung într-un moment în care continuarea vieţii este pusă în balanţă de câteva zeci de mii de euro. Dar noi toţi avem puterea să echilibram acea balanţă. Faceţi bine pentru bine.

Detalii pe: www.binepentrubine.ro



×
Subiecte în articol: vedete Intact cancer osos
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close