Antena 3 CNN Actualitate Media Boc, supărat din nou pe presă: Parcă sunteţi de la Antena 3, nu de la televiziunea publică (VIDEO)

Boc, supărat din nou pe presă: Parcă sunteţi de la Antena 3, nu de la televiziunea publică (VIDEO)

Boc, supărat din nou pe presă: Parcă sunteţi de la Antena 3, nu de la televiziunea publică (VIDEO)
14 Oct 2010   •   09:41

?Dumneavoastră parcă sunteţi de la Realitatea TV sau Antena 3, nu de la televiziunea publică. V-am răspuns la aceste întrebări şi dacă insistaţi o să vă dau aceleaşi răspunsuri?, i-a spus Emil Boc miercuri seară moderatorului emisiunii de la televiziunea naţională. Invitat la TVR, premierul a fost indignat şi chiar deranjat de întrebările despre protestele de la Finanţe, care i-au fost adresate de realizatorul emisiunii. Şeful Guvernului venise să vorbească despre Legea educaţiei, nu despre greva funcţionarilor.

Moderatorul emisiunii îl întrebase doar care este strategia Guvernului în cazul în care la Finanţe ?lucrurile nu se opresc aici?, mai ales că ?oamenii aceştia sunt încă acolo în minister...?.

?Gata? Am venit pentru cinci teme... Adică Guvernul şi-a angajat ieri răspunderea pe reforme majore în Educaţie şi nu am discutat nici măcar un minut?, a mai spus Boc înainte de finalul emisiunii de la televiziunea publică.



Supărarea premierului a mai fost evidentă faţă de un jurnalist şi în urmă cu o jumătate de an, când, în timpul unor declaraţii pe holul Senatului, a smuls microfonul din mâna unui reporter, pentru a reproşa jurnaliştilor de la Antena 3 şi Realitatea TV că dezinformează.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc TVR
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close