Antena 3 CNN Actualitate Media Corupţia din Anticorupţie: Procurorul general al DNA, Daniel Morar, acuzat că "albeşte" dosarele membrilor PDL

Corupţia din Anticorupţie: Procurorul general al DNA, Daniel Morar, acuzat că "albeşte" dosarele membrilor PDL

Corupţia din Anticorupţie: Procurorul general al DNA, Daniel Morar, acuzat că "albeşte" dosarele membrilor PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    18 Iul 2012   •   22:31

Dumitru Gheorghiu, fostul expert pe probleme economico-financiare de la Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul Teritorial Mureş, a răspuns invitaţiei lui Mihai Gâdea, miercuri seară, la "Sinteza Zilei", unde a făcut dezvăluiri incredibile despre corupţia de la DNA.

Dumitru Gheorghiu consideră că s-au exercitat numeroase presiuni asupra sa şi susţine că a fost eliminat din structurile DNA după ce a demarat o anchetă pentru a-l găsi vinovat pe procurorul-şef al DNA.

Potrivit fostului expert pe probleme economice de la DNA, Daniel Morar, procurorul general al DNA, a intervenit în angajarea surorii sale, în anul 2010, în cadrul Primăriei Târgu-Mureş, întrucât primarul Dorin Florea a primit o soluţie de neîncepere a urmăririi penale într-un dosar penal instrumentat de DNA.

Dumitru Gheorghiu îl acuză pe Daniel Morar că "albeşte" dosarele membrilor Partidului Democrat Liberal.
Gheorghiu susţine că a insistat de multe ori să poarte o discuţie cu fostul său şef, dar nu a reuşit.

"Am încercat să intru în audienţă la el, dar nu m-a primit", a afirmat Dumitru Gheorghiu.

"Stresul ucide! Îmi e frică. Eu am trecut pe lângă moarte. O mai veche hepatică, căpătată în armată de la un virus B, s-a transformat în hepatită cronică. Am muncit atât de mult", a spus Gheorghiu.


În videoclipul de mai jos puteţi vedea întreaga înregistrare a declaraţiilor lui Dumitru Gheorghiu, făcute pe blogul personal.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close