Cosmin Seleşi caută familii isteţe şi îndrăzneţe în Ardeal

04 Oct 2012   •   14:24
Cosmin Seleşi caută familii isteţe şi îndrăzneţe în Ardeal
Caravana FamiliaDA, în frunte cu Cosmin Seleşi pleacă la acest sfârşit de săptămână la Cluj şi Oradea, în căutarea familiilor curajoase, gata să facă faţă celui mai longeviv şi haios family-quiz din lume. Pe 6 şi 7 octombrie, ardelenii sunt aşteptaţi la casting pentru FamiliaDA, emisiunea difuzată de Antena 1 în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 20.00.

Astfel, toţi cei care cred că pot intui răspunsurile date de români la întrebările puse de echipa FamiliaDA sunt aşteptaţi în gaşcă de câte 5, sâmbătă, între 12.00 şi 21.00, la Hotel Tulip Sunny Hill din Cluj (Strada Făgetului, Nr. 31A). Duminică, Cosmin Seleşi pleacă de la Cluj la  Oradea, unde le dă întâlnire orădenilor, tot între 12 şi 21.00 la Hotel Ramada - Calea Aradului, Nr. 9.

Înscrierile la casting se pot face si  pe casting.a1.ro, iar pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot suna la 021. 240. 02. 04 sau  0756.164.989.

Sâmbăta şi duminica, de la ora 20.00, alături de simpaticul Cosmin Seleşi, telespectatorii au parte de o competiţie cum nu s-a mai văzut, cu întrebări cât se poate de trăznite şi răspunsuri pe măsură în quiz show-ul familiilor din întreaga lume, FamiliaDA! Cea mai longevivă emisiune de gen din SUA, FamiliaDA aduce faţă în faţă cele mai spontane şi haioase familii, într-o întrecere inedită.

“Oare ce fac bărbaţii pentru a-şi alinta soţiile?”, aceasta este una dintre haioasele întrebări care vor provoca două familii să intre în concursul unde voia bună este la cote maxime. Fireşte, pentru o astfel de întrebare pot exista sute de variante de răspuns, însă nu toate sunt şi cele câştigătoare. Ceea ce este cu totul şi cu totul aparte în acest quiz este faptul că nu există răspuns corect, ci doar răspuns popular. Înainte ca familiile să intre în concurs, aceleaşi întrebări sunt adresate unui grup de 100 de persoane, iar cele mai populare răspunsuri devin variante câştigătoare, punctajul lor în competiţie fiind corelat gradului de popularitate.

 

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

 

 

 

x close